"Козацькі забави"

14 жовтня 2013 року у Бориспільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 3 (директор Панкявічене І.А.) уже 20-ий рік поспіль проведено щорічні спортивно-розважальні ігри «Козацькі забави», що традиційно проходять на свято Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва.

Гостями на ювілейному святі були Письменний В.П. - заступник начальника управління освіти і науки Бориспільської міської ради, Павленко Т.В. - головний спеціаліст управління освіти і науки Бориспільської міської ради, Берестюк Е.В. – депутат Бориспільської міської ради, голова постійної комісії з питань молоді, спорту та релігії, директор ДЮСШ, Локайчук Ю.В. – депутат Бориспільської міської ради.

На урочисте відкриття свята були також запрошені члени Рад Українського козацтва при Київській обласній державній адміністрації:

генерал-отаман Українського козацтва Мельничук Юрій Леонідович та отаман Білогородської козацької сотні полковник козацтва Панасюк Валентин Федорович, які подарували школі тематичну літературу та провели обряд посвяти учнів у козаки.

Козацький дух, силу, мужність та витривалість перевіряли на собі учні школи, беручи участь у різноманітних спортивних змаганнях козацького спрямування: «Козацькі ковалі», «Переправа з мішками», «Силачі», «Стрільба із лука», «Спритна козачка», «Швидкий журавель», «Метання булави та колоди», «Стрибунець»та інші.

Нікого не залишив байдужим конкурс «Українські страви», до якого готувалися навіть батьки і з гордістю допомагали дітям представляти свої страви.

Звичайно, козацька нагорода знайшла своїх героїв. Отримавши у чесній боротьбі призи та грамоти за участь у змаганнях, всі учні школи та гості мали можливість покуштувати справжній козацький куліш./Files/images/svyata/1.JPG

/Files/images/svyata/10.JPG
/Files/images/svyata/11.JPG
/Files/images/svyata/9.JPG/Files/images/svyata/7.JPG/Files/images/svyata/6.JPG/Files/images/svyata/3.JPG/Files/images/svyata/13.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 218

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.