Відбулося засідання педагогічної майстерні на тему: «Особистісна безпека життєдіяльності дитини як складова життєвої компетентності дошкільника»

28 березня 2017 року у ДНЗ «Веселка» відбулося засідання педагогічної майстерні на тему: «Особистісна безпека життєдіяльності дитини як складова життєвої компетентності дошкільника».

Педагоги дошкільних навчальних закладів міста переглянули заняття для дітей середньої групи на тему: «Правила безпечної поведінки на воді», яке було наповнене різними видами діяльності. Хореографічні постановки, мультимедійна презентація, перегляд мультиплікаційного фільму, театралізовані етюди та ігри – все це зробило заняття оригінальним та цікавим, дало змогу вихователю реалізувати програмовий зміст у повному обсязі. На занятті діти вчилися розрізняти попереджувальні та заборонні знаки, продемонстрували свої знання правил поводження на воді влітку, брали участь у творчих етюдах.

«Знання правил поведінки на воді захистить вас від біди» - тема виступу вихователя-методиста Ломашевської Валентини Василівни, в якому вона надала присутнім методичні рекомендації щодо формування правил безпечної поведінки на воді у дошкільників.

/Files/images/pedagogchna_maysternya/28032017/DSCF3156.JPG

/Files/images/pedagogchna_maysternya/28032017/DSCF3155.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.