Всеукраїнський тиждень права

З 05 по 09 грудня 2016 року в рамках Всеукраїнського тижня права в навчальних закладах міста були проведені тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (лекції, виховні години, засідання за круглим столом, правові конкурси, бесіди): «Захист цивільних прав. Цивільно-правова відповідальність», «Антикорупційна діяльність у системі освіти», «Прояви корупції в освітній галузі», «Права та відповідальність неповнолітніх у трудових відносинах»; «Стоп насильству», «Підліток і право», «Чи може суспільство викоренити злочинність», «Аспекти мовної політики в Україні», «Шляхами права», «Закон. Право. Мораль».

У бібліотеках навчальних закладів організовані книжкові виставки, тематичні полички, стенди з метою популяризації літератури правової тематики, презентації видань про права людини та іншої літератури правового змісту, презентації видань про права людини та іншої літератури правового змісту, ознайомлення з матеріалами, представленими на них.

З метою підвищення рівня правової культурипрацівників дошкільних навчальних закладів та батьків вихованців, ознайомлення дітей зі своїми правами та обов’язків, в дошкільних навчальних закладах міста було проведено ряд заходів: анкетування працівників та батьків, виставки дидактичних матеріалів та дитячих малюнків «Мої права», інтерактивні форми роботи з педагогами «Як я знаю права дитини?», заняття та музичні розваги для дітей «Азбука прав дитини», «Захисти мене від лиха і зла, бо я ще дитина мала», виготовлення тематичних стендів та буклетів «Великі права маленької дитини», та ін.).
Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.