«Життя учнівської молоді в США: діалог української та американської культур»

05 грудня 2012 року в к. 305 виконавчого комітету Бориспільської міської ради відбувся круглий стіл «Життя учнівської молоді в США: діалог української та американської культур», на якому були присутні учні-учасники «Програми обміну юними лідерами Бориспіль – Хопкінс», які з 31 жовтня до 27 листопада 2012року перебували в Шкільному окрузі міста Хопкінс (Міннесота, США), лідери учнівського самоврядування, педагоги-організатори закладів та почесні гості: міський голова А.С. Федорчук, заступник міського голови Л.В. Пасенко, начальник управління освіти та науки Т.А. Чернойван.

Діти, які повернулися з США поділилися своїми враженнями про життя за кордоном та обговорили подорож з лідерами учнівського самоврядування м. Борисполя. Дейнеко Дмитро, учень 10 класу Бориспільського НВК «Ліцей «Дизайн-освіта» ім. П.Чубинського», розповів про систему освіти в США, порівняв учнівське самоврядування в Україні та США. Бугайчук Тетяна, учениця 9 класу Бориспільського НВК «Гімназія «Перспектива», представила проект «Депо» (створення дитячого кафе), що реалізується в м. Хопкінс.

На закінчення зустрічі Сісей Н.В. та Мірошник Ю.О., керівники групи, вручили символічні подарунки організаторам поїздки.

/Files/images/Фото0322.jpg/Files/images/Фото0320.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.