Засідання педагогічної майстерні для вихователів середніх груп «Використання інноваційних методик під час проведення занять з мовленнєвого розвитку»

05 листопада 2019 року в ДНЗ «Веселка» відбулося засідання педагогічної майстерні для вихователів середніх груп «Використання інноваційних методик під час проведення занять з мовленнєвого розвитку». Вихователь середньої групи «Дзвіночок» Юрковець С.В. підготувала і провела заняття з мовленнєвого розвитку з використанням інноваційних технологій «Подорож до лісу». Під час заняття діти залюбки продемонстрували вміння складати розповіді за допомогою системного екрана та опорних схем, давати повну обґрунтовану відповідь на проблемні питання, вивчати вірші за допомогою мнемотаблиць, узгоджувати іменники з числівниками та ще багато іншого. У процесі обговорення присутні педагоги відзначили вміння вихованців спілкуватися рідною мовою, розповідати, пояснювати і розмірковувати, та високий професіоналізм вихователя.

У теоретичній частині вихователь-методист Ламашевська В.В. презентувала досвід роботи закладу щодо використання інноваційних педагогічних технологій для комунікативно-мовленнєвого розвитку дошкільників та надала практичні рекомендації і поради щодо календарного планування.

/Files/images/pedagogchna_maysternya/05112019/IMG_20191107_151241.jpg

/Files/images/pedagogchna_maysternya/05112019/IMG_20191107_151409.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 145

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.