Заняття обласної педагогічної студії для керівників Університету майбутнього вчителя «Педагогічне спілкування як складова педагогічної діяльності».

/Files/images/bdyut_/22102019/DSC07052.JPG 22 жовтня 2019 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт» відбулося заняття обласної педагогічної студії для керівників Університету майбутнього вчителя «Педагогічне спілкування як складова педагогічної діяльності».

Робота обласної студії була побудована на чотирьох платформах: вступна, інформаційна, практична та підсумкова. На інформаційній платформі свій досвід роботи презентувала Шуменко Л.Д., практичний психолог БДЮТ «Дивоцвіт», яка зосередила увагу присутніх на темі «Спілкування – основа міжособистісних взаємин та інструмент професійної діяльності». А також Федорченко І. М., методист БДЮТ «Дивоцвіт», викладач ВМУРоЛ Україна, кандидат філософських наук, розкрила тему: «Інноваційні форми і методи навчання у сучасній педагогіці».

На практичній платформі Шуменко Л.Д. провела тренінгові вправи з учасниками семінару та продемонструвала фрагмент заняття з вихованцями Університету майбутнього вчителя. Завершила роботу практичної платформи Тименко Н.І., директор БДЮТ «Дивоцвіт», яка провела прес-брифінг «Педагогічна спадщина В.О.Сухомлинського в контексті особистісно-зорієнтованого навчання НУШ» з вихованцями Університету майбутнього вчителя. Діти аналізували висловлювання відомого педагога з позиції сучасності, робили акцент на казки Сухомлинського, які є актуальними і до нині.

На підсумковій платформі виступила Стадніченко Г.М.,методист відділу координації методичної роботи та неперервної педагогічної освіти КНЗ КОР «КОІПОПК», координатор роботи Університету майбутнього вчителя області, яка розповіла про нормативно-правове забезпечення діяльності Університету майбутнього вчителя.

Захід пройшов у дружній та творчій атмосфері співпраці та обміном досвіду роботи.

/Files/images/bdyut_/22102019/3.JPG /Files/images/bdyut_/22102019/DSC07118.JPG

/Files/images/bdyut_/22102019/DSC07017.JPG

/Files/images/bdyut_/22102019/DSC07050.JPG

/Files/images/bdyut_/22102019/DSC07081.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 34

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.