Профорієнтаційні інтелектуальні змагання серед учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти міста Борисполя

07 грудня 2018 року в приміщенні заводу «Проктер енд Гембл» (м. Бориспіль) відбувся фінальний етап профорієнтаційних інтелектуальних змагань, учасниками якого були 32 учнів 11 класів закладів загальної середньої освіти міста Борисполя. Саме вони стали переможцями цих змагань за результатами першого етапу.

Ініціаторами проведення вищевказаних змагань стала Бориспільська філія ТОВ з ІІ «Проктер енд Гембл Україна», яка поставила за мету працювати з талановитою молоддю міста для їхньої успішної професійної самореалізації в Україні. Управління освіти і науки Бориспільської міської ради сприяло в організації проведення змагань.

Фінальні змагання проводилися у формі кейс-методу(від англ. саsе studу – вивчення ситуації). Для учасників змагань також було організовано екскурсію на підприємстві. Учні мали змогу познайомитися з найсучаснішим інноваційним виробництвом, побути в ролі управлінців даного підприємства, розширити знання про процес працевлаштування в міжнародних компаніях та сформувати мотивацію до особистого розвитку.

За результатами членів журі було визначено, що кожна команда успішно справилися із завданням і були нагороджені цінними подарунками.

/Files/images/profornet/ntelektualn_zmagannya/DSC09009.JPG

/Files/images/profornet/ntelektualn_zmagannya/DSC09028.JPG

/Files/images/profornet/ntelektualn_zmagannya/DSC09228.JPG

/Files/images/profornet/ntelektualn_zmagannya/DSC09323.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 133

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.