Відбувся семінар «Організовуємо режимні моменти в закладі дошкільної освіти правильно»

06 грудня 2018 року в м.Бориспіль на базі ДНЗ №3 відбувся семінар «Організовуємо режимні моменти в закладі дошкільної освіти правильно» для вихователів методистів закладів дошкільної освіти міста. Учасники семінару переглянули нетрадиційні форми проведення ранкової гімнастики в молодшій, середній та старшій групах, яку провела інструктор з фізичного виховання Поліщук Г.В. Вихователь-методист ДНЗ «Сонечко» Овдієнко І.С. поділилась досвідом з організації пішохідних переходів, дослідницько-експериментальної діяльності дошкільників під час прогулянки, розповіла про створення метеорологічного майданчику і проведення дошкільниками спостережень на ньому.

Методист ММК управління освіти і науки Бориспільської міської ради Обміняна С.Д. проаналізувала результати вивчення стану організації режимних процесів життєдіяльності дітей та педагогічної діяльності під час проведення прогулянок у закладах дошкільної освіти міста. Вказала на позитивні моменти та недоліки у роботі вихователів під час організації режимних процесів.

Вихователь-методист ДНЗ №3 Стародуб Н.І. ознайомила присутніх з методикою створення та проведення квест-ігор для дошкільників та разом з інструктором з фізичного виховання Поліщук Г.В. провела цікавий квест для педагогів «Занурення в дитинство».

/Files/images/semnari_konferents/06122018/01.JPG

/Files/images/semnari_konferents/06122018/02.JPG

/Files/images/semnari_konferents/06122018/03.JPG

/Files/images/semnari_konferents/06122018/04.JPG

/Files/images/semnari_konferents/06122018/05.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.