Обласний майстер-клас на тему: «Формування креативності дитини дошкільного віку засобами музичного мистецтва»

20 квітня 2018 року в дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №3 м.Бориспіль відбувся обласний майстер-клас музичного керівника вищої кваліфікаційної категорії Гусак Олени Василівни на тему: «Формування творчих здібностей дітей дошкільного віку засобами музичного мистецтва».

Слухачі майстер-класу переглянули бінарно-інтегровану діяльність з дітьми середньої групи на тему: «Море величне, безкрає…», під час якої діти ознайомилися із музичними творами М. Римського-Корсакова та К.Дебюссі, вчилися музично-рухової імпровізації в сюжетних етюдах, передавали настрій музики в образотворчій діяльності та поглибили знання про море.

Під час перегляду мюзиклу «Муха-цокотуха» слухачі були вражені високим рівнем творчих здібностей дітей, майстерно виконаними ролями, прекрасними костюмами та вишуканими таночками.

Олена Василівна Гусак – талановитий педагог, який використовує ідеї інтеграції мистецтв в освітній процес та створює емоційну, привабливу атмосферу під час занять, що сприяє позитивномуу настрою, задоволенню від самого процесу діяльності, створенню цілісних образів в уяві та всебічному розвитку дошкільнят.

Після підбиття підсумків роботи майстер-класу усім слухачам були вручені відповідні сертифікати. Учасники заходу висловили побажання продовжити роботу майстер-класу у наступному навчальному році.

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/107.jpg

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/109.jpg

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/111.jpg

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/112.jpg

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/113.jpg

/Files/images/mayster-klasi/formuvannya_tvorchih_zdbnostey/DSCN8385.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 83

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.