Відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН на відділеннях історії та філософії та суспільствознавство

14 грудня 2017 року на базі управління освіти і науки відбувся захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН на відділеннях історії та філософії та суспільствознавство.

На відділенні історії оцінювались роботи в секціях історія України – 3 роботи, історичне краєзнавство – 2 роботи, етнологія та всесвітня історія по 1 роботі.

Роботи на відділенніфілософії та суспільствознавства були представлені в секціях соціології -2 роботи та правознавства – 2 роботи.

Переможцями на відділеннях стали:

  • Тур Олександр Ігорович, учень 11 класу, Бориспільського НВК «Гімназія «Перспектива» - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» імені Володимира Мономаха в секції «Правознавство» з роботою «Децентралізація та реформування місцевого самоврядування» (науковий керівник Рисенко Світлана Василівна).
  • Пісоцький Ігор Володимирович, учень 9 класу, Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 з роботою «Сучасний тероризм як соціальна проблема людства» в секції «Соціологія» (науковий керівник Городько Валентина Миколаївна);
  • Крижановський Олексій Андрійович, учень 11 класу, Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Юрія Головатого з роботою «Історично осяжний доробок М. Боровкка «Первеслами пам'яті дні перевито» в секції «Історичне краєзнавство» (науковий керівник Рудич Любов Дмитрівна);
  • Шевчук Кіра Богданівна, учениця 11 класу, Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Юрія Головатого з роботою «Політика нацистської Німеччини стосовно циган на території окупованої України 1939-1945 рр.» в секції «Історія України» (науковий керівник Дідковська Тетяна Петрівна).

Переможці конкурсу, які будуть представляти м. Бориспіль на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2017/2018 навчальному році.

/Files/images/man/DSC04985.JPG

/Files/images/man/DSC04990.JPG

/Files/images/man/DSC05004.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.