Використання хмарних технологій в освітньому процесі м. Бориспіль

05 грудня 2017 року на базі Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 відбувся міський семінар-практикум для вчителів інформатики «Використання хмарних технологій в освітньому процесі» за участю завідувача відділу методики викладання інформатики КВНЗ «Академія неперервної освіти» Федорчука В.А.

На семінарі виступили завідувач міського методичного кабінету Н.П.Ковадло та заступник директора ЗОШ № 3 О.М.Андріянова, які акцентували увагу присутніх на необхідність вдосконалення умінь та навичок учнів в застосуванні новітніх знань з цифрових технологій.

Федорчук В.А. провів практичне заняття «Використання хмарних технологій в освітньому процесі», на якому учителям було запропоновано використання хмарних веб-сайтів та програмних продуктів, що дає широкий спектр для використання даних інформаційних технологій на уроках не тільки інформатики, а й інших, від простих online-інструментів, де діти можуть спільно малювати і робити записи, до складних технологій спільної роботи над проектами, тобто від початкової до старшої школи.

/Files/images/semnari_konferents/DSCN5532.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.