«5 картоплин» - територія підтримки!

З початком навчального року лідери «Асоціації учнівського самоврядування» розпочали активні дії по організації роботи з національно-патріотичного напряму. З 2 по 10 жовтня 2017 року вони організували та провели акцію «5 картоплин». Учні шкіл збирали овочі, фрукти, олію, крупи, солодощі. Овочі та фрукти були передані громадській організації «Територія підтримки – Бориспіль» для виготовлення сухих борщів, які передаються в зону АТО. Інші продукти були передані Глущенку Олександру та Потапенку Олександру, які з 2014 року активно працювали як волонтери «Території підтримки», а вже на сьогодні підписали контракт як військовослужбовці та 15 жовтня доставлять продукти на схід України у 72-гу окрему механізовану бригаду імені Чорних Запорожців.

Величезна подяка дітям, батькам та педагогам загальноосвітніх навчальних закладів міста Бориспіль, які відгукнулись і взяли участь в акції:

  • Бориспільський навчально-виховний комплекс «Гімназія «Перспектива» - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» імені Володимира Мономаха;
  • Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені Юрія Головатого;
  • Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3;
  • Бориспільський навчально-виховний комплекс «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» імені Костянтина Могилка;
  • Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6;
  • Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 7;
  • Бориспільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 8.

Лідерами акції «5 картоплин» стали учні Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, які зібрали найбільше продуктів.

Такі заходи виховують у дітей почуття патріотизму, відчуття відповідальності за свою країну та її майбутнє. Дякуємо всім, хто долучився до акції!

/Files/images/aus/5_kartoplin/DSC_0015.JPG

/Files/images/aus/5_kartoplin/DSC_0018.JPG

/Files/images/aus/5_kartoplin/DSC_0045.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 98

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.