Дошкільнята міста Борисполя на гостинах у Нептуна

27 липня 2016 року в дошкільних навчальних закладах міста Борисполя пройшло весело, емоційно та цікаво свято — «День Нептуна».

27 липня 2016 року в дошкільних навчальних закладах міста Борисполя пройшло весело, емоційно та цікаво свято — «День Нептуна».

Літо – це прекрасна пора і для дітей, і для дорослих. Саме влітку у дітей є прекрасна можливість отримати заряд здоров’я на весь рік, адже сонце, повітря, вода – їх найкращі друзі.

Дошкільнята з нетерпінням чекали на це свято, так як гаслом свята був такий вислів «Будемо всі розважатись – гратись, хлюпатись, змагатись».

Під час свята малечу очікувало безліч цікавих та незвичайних сюрпризів. Найголовніший — знайомство з володарем морів і океаном — Нептуном. Діти грали в різноманітні ігри, спортивні естафети, танцювали та перевтілювалися в золотих рибок і русалочок отримуючи велику кількість позитивних емоцій та вражень.

Оскільки «День Нептуна» – це свято води, тому дітлахи співали, танцювали навколо плескальних басейнів і змагалися у конкурсах із водою.

Багато радісних і щасливих хвилин провели діти на святі. Малюки здолали всі перешкоди, здобули призи та грамоти, а ще співали, сміялися, вболівали за друзів. Свято закінчилося веселими запальними танцями. Усі присутні отримати задоволення від активного відпочинку, позитив, радісні емоції.

Дошкільнята міста Борисполя на гостинах у НептунаДошкільнята міста Борисполя на гостинах у НептунаДошкільнята міста Борисполя на гостинах у НептунаДошкільнята міста Борисполя на гостинах у НептунаДошкільнята міста Борисполя на гостинах у Нептуна

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.