ДОШКІЛЬНАТА МІСТА БОРИСПОЛЯ МАНДРУВАЛИ «ШАХОВИМ КОРОЛІВСТВОМ»

20-21 липня 2016 року в дошкільних навчальних закладах міста Борисполя пройшов тематичний день присвячений Міжнародному Дню Шахів.

Шахи для маленьких бориспільчан – це не тільки гра, що приносить задоволення, а й ефективний засіб для розумового розвитку. Адже вони сприяють розвитку концентрації уваги, вмінню долати труднощі та планувати власні дії, логічно мислити, аналізувати свої помилки, вчитися адекватно реагувати на невдачі та, як наслідок, — приймати виважені рішення.

В цей день у дитсадках відбулась розвага «Подорож до Шахового королівства», в ході якої вихованці закріпили раніше отримані знання про гру в шахи. Практичні навички гри в шахи діти показали в захоплюючих дидактичних іграх: «Знайди фігуру», «Визнач фігуру на дотик», «Чорне й біле», вміло виконували ігрові завдання, подивилися мультиплікаційний фільм «Фіксики — про шахи» де професори Дедус і Чудаков познайомили їх з секретами гри в шахи. Головною частиною був турнір, де дошкільнята змагалися у грі в шахи. Усі учасники виявили жвавий інтерес до гри в шахи та дух суперництва. На заході була доброзичлива партнерська атмосфера, взаєморозуміння між вихователем і вихованцями. Весело і цікаво пройшов цей день, діти продемонстрували бажання пізнавати нове і ділитися своїми знаннями з друзями, а також педагоги надали можливість кожній дитині бути справжнім «генералом» своєї шахової армії, де перемогу отримує найсильніший, найрозумніший, найкмітливіший.

/Files/images/svyata/den_shahv/IMG_20160720_091932.jpg

/Files/images/svyata/den_shahv/IMG_20160720_092846.jpg

/Files/images/svyata/den_shahv/DSCN4947.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.