Відбувся міський семінар-практикум на тему: «Ігрова діяльність на уроках музичного мистецтва як засіб музичного виховання»

16 жовтня 2018 року на базі Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Юрія Головатого відбувся міський семінар-практикум для учителів музичного мистецтва на тему: «Ігрова діяльність на уроках музичного мистецтва як засіб музичного виховання».

Учасники відвідали урок музичного мистецтва «Казка, яку розповіла музика» в 1-Б класі, який провела вчитель музичного мистецтва Макаренко О. В., та ознайомила учнів з основними правилами співу, продемонструвала можливості використання на уроках музичного мистецтва різних видів художньої діяльності: графічні, живописні, декоративні техніки, ознайомила з правилами композиції, кольорознавства, а також мультимедійних технологій.

Теоретичний виступ на тему: «Використання ігрових форм роботи на уроках музичного мистецтва в середній школі» підготувала Мельник С.П., заступник директора з виховної роботи, учитель музичного мистецтва Бориспільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 імені Юрія Головатого.

Присутні охоче ділилися своїми емоціями. На закінчення заходу для всіх учасників прозвучав виступ шкільного вокального ансамблю «Мальви» з піснею Н. Май «Пшениченька».

/Files/images/semnari_konferents/photo_2018-10-17_11-02-44.jpg

/Files/images/semnari_konferents/photo_2018-10-17_11-02-39.jpg

/Files/images/semnari_konferents/photo_2018-10-17_11-03-11.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.