Повернутися до звичайного режиму

Вітання освітянам

4 жовтня 2018 року відбулося міське свято з нагоди Дня працівника освіти. На святі були присутні: керівництво міста на чолі з міським головою Анатолієм Федорчуком, депутати міської ради на чолі з секретарем Ярославом Годунком, заступник голови Київської обласної ради, ветерани педагогічної праці та працівники закладів освіти міста.

Освітяни отримали Подяки Міністерства освіти і науки України

та Грамоти департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Відзначені були лауреати Бориспільської міської премії «За заслуги в галузі освіти». Працівники освіти отримали Почесні грамоти виконавчого комітету Бориспільської міської ради з грошовою винагородою та Подяки виконавчого комітету. Київська обласна рада нагородила Подяками кращих керівників закладів освіти, голова Бориспільської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Тамара Нікітко нагородила активних членів профспілки Грамотами та Подяками з грошовою винагородою.

Всього отримали винагороди 89 працівників освіти.

Свято було організоване управлінням освіти і науки. Сценарій та концертну програму підготував Будинок дитячої та юнацької творчості «Дивоцвіт». Родзинкою свята було декілька концертних номерів від співака, суперфіналіста шоу «Х-фактор» Олега Кензова.

Місце проведення, розважальний комплекс «Бархат», та святковий фуршет надав постійний меценат освітян Ігор Шалімов.

/Files/images/den_uchitelya/DSC_1130.JPG

/Files/images/den_uchitelya/DSC_1180.JPG

/Files/images/den_uchitelya/DSC_1189.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.