БОРИСПІЛЬСЬКІ СЛОВЕСНИКИ ВСТАНОВЛЮВАЛИ РЕКОРД УКРАЇНИ

Третій фестиваль авторської творчості "Славен Град", що відбувся у м.Переяслав-Хмельницький, цьогоріч зібрав рекордну кількість учасників (організатор - Світлана Яценко). І якщо 2016-го стартували з бардівської пісні, то нині ж обмежень немає, а поезія взагалі вітається. Для традиційних гулянь Івана Купала на вибір 2 локації: як говорять місцеві "на шлюзах" та Старій Греблі, де "шукали квітку папороті". Вже вдруге "Славен граду" передував фестиваль дитячої творчості "ЛяМіТошка", де вихованці гуртка журналістської майстерності "Слово" при БДЮТ "Дивоцвіт" спробували себе в театральному амплуа, на запрошення керівника театру слова «Україна моя», що діє при бібліотеці Олени Шкребтієнко.

Та найемоційнішим за 3 святкові дні стало встановлення рекорду України у категорії "Масові заходи, вперше" - найбільший хор журналістів України. Публікації у місцевій періодиці дозволили бориспільським дітям стояти поруч з представниками як регіональних, так і національних ЗМІ. При цьому рекорд фіксувало одразу декілька провідних телеканалів.

Під акомпанемент музикантів фестивалю - гурту "Драбадан", 45 учасників виконали пісню "Ой у лузі червона калина". Для визначеності приналежності, кожен був одягнений у брендові футболки з написом "Преса", подаровані ініціатором встановлення рекорду, інформаційною агенцією "Журналісти проти корупції" (керівник - Сергій Кот).

Разом з усіма бориспільські словесники отримали дипломи за підписом голови наглядової ради "Книги рекордів України" Олега Іваненко, що підтверджують факт реєстрації досягнення, як рекорду України і виступають свідченням загального визнання.

Тетяна Підгурська, керівник гуртка журналістської майстерності "Слово" при БДЮТ "Дивоцвіт"

/Files/images/festival/DSC01226.JPG

/Files/images/festival/DSC02109.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 306

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.