ВЕКТОР ЗМІН В ОСВІТНІЙ СИСТЕМІ М. БОРИСПІЛЬ. НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА – ШКОЛА УСПІХУ

03 липня 2018 року в актовій залі управління освіти і науки зібралися освітяни міста Борисполя на стратегічну сесію «Нова українська школа – школа успіху». Питання, що обговорювались на сесії, стосувалися першочергових завдань освітньої системи, а саме підготовки закладів освіти міста до запровадження з 1 вересня 2018 року нового Державного стандарту початкової освіти та реалізації Концепції реформування системи загальної середньої освіти «Нова українська школа».

З вступним словом виступила завідувач міського методичного кабінету Ковадло Н.П., яка окреслила вектори змін методичної служби закладів освіти та міської методичної служби в контексті реформування освіти в Україні. Ковадло Н.П. дала наукове обґрунтування реформування роботи міського методичного кабінету, продемонструвавши порівняльну характеристику традиційної методичної роботи та запропонованих змін.

Методист міського методичного кабінету Шанюк Ж.М. в доповіді «На шляху до змін: успішність реалізації Нової української школи» акцентувала увагу присутніх на нормативній базі, що стосується змін в початковій освіті, та охарактеризувала портрет учителя Нової української школи.

Присутні обговорили ряд важливих питань щодо реформування освітньої галузі та виробили рекомендації про необхідність розроблення стратегічного плану розвитку Нової української школи в місті Борисполі. Продовження обговорення вище зазначеної тематики відбудеться на наступній сесії в серпні місяці 2018 року.

Присутнім було запропоновано долучитись до дискусії на Відкритій дискусійній платформі «Нова українська школа – школа успіху», створеній на сайті департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації.

/Files/images/semnari_konferents/03072018/DSC05390.JPG

/Files/images/semnari_konferents/03072018/DSC05422.JPG

/Files/images/semnari_konferents/03072018/DSC05429.JPG

/Files/images/semnari_konferents/03072018/DSC05443.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.