«Наша безпека – у наших руках!»

Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Брак життєвого досвіду, беззахисність і невміння діяти в критичних ситуаціях робить дитину уразливою в усіх відношеннях.

З 23 по 27 квітня 2018 року з метою підвищення готовності та вдосконалення підготовки органів управління освіти і науки до дій за призначенням в умовах надзвичайних ситуацій мирного часу та закріплення отриманих знань, вмінь і навичок учнів і вихованців щодо захисту від небезпечних наслідків аварій, катастроф, стихійного лиха, сильнодіючих отруйних речовин, формування та розвитку у дітей високих морально-психологічних якостей: відваги, мужності, підтримки, ініціативи, спритності при виникненні надзвичайних ситуацій, попередження нещасних випадків з дітьми під час освітнього процесу, травмування та загибелі в побуті у закладах освіти міста Бориспіль було проведено «Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності», що завершився Єдиним днем цивільного захисту.

У закладах освіти проведені уроки, заняття з питань пожежної безпеки, охорони праці, безпеки життєдіяльності та профілактики всіх видів травматизму; бесіди щодо дотримання правил безпечного користування електроприладами, побутовою технікою, газовими приладами, сірниками, правил безпечного поводження на водоймах, у лісі, у метро, громадському транспорті, на залізничному транспорті, дотримання правил поведінки у разі виявлення підозрілих вибухонебезпечних предметів. Організовані огляди-конкурси стінних газет та класних куточків з безпеки життєдіяльності.

27 квітня 2018 року, в «День цивільного захисту», заклади відпрацювали плани оповіщення та евакуації з приміщень всіх працівників і дітей при оголошенні надзвичайної ситуації. Усі учасники вправно впоралися із визначеним завданням, чим довели, що готові зберегти своє життя та здоров’я в будь-якій надзвичайній ситуації!

/Files/images/tijn/bjd/_DSC0030.JPG

/Files/images/tijn/bjd/1(1).jpg

/Files/images/tijn/bjd/CIMG8652.JPG

/Files/images/tijn/bjd/DSCN1993.JPG

/Files/images/tijn/bjd/DSCN2010.JPG

/Files/images/tijn/bjd/DSCN2042.JPG

/Files/images/tijn/bjd/IMG_20180427_091422.jpg

/Files/images/tijn/bjd/IMG_9406.JPG

/Files/images/tijn/bjd/IMG-06bb55860ab9f64ebfd52815a4a0bba5-V (1).jpg

/Files/images/tijn/bjd/viber_image.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.